Çorum Haber
HV
19 MART Salı 12:42

Tuzla’da Bin Kişilik İftar Çadırı Kuruldu

Tuzla Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında oruç tutan İstanbullu vatand

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-03-2023 18:22   Güncelleme : 23-03-2023 18:22
Tuzla’da Bin Kişilik İftar Çadırı Kuruldu

Tuzla Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında oruç tutan İstanbullu vatandaşlar için bin kişilik iftar çadırı hazırladı. Tuzla Devlet Hastanesi’nin bahçesine kurulan iftar çadırında her gün 3 çeşit sıcak yemek İstanbullularla buluşacak. 

Milyonlarca Müslümanın büyük bir heyecanla başladığı 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilk oruçlar bugün tutulmaya başlandı. Tuzla Belediyesi de Ramazan ayında oruç tutan İstanbullu vatandaşlar için bin kişilik iftar çadırı kurdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde ve bağışçıların destekleri ile kurulan çadırda her gün 3 çeşit sıcak yemek İstanbullu vatandaşlar ile buluşacak. Bu kapsamda çadırda ilk iftar bu akşam açılacak. 

“HERKESİ İFTAR ÇADIRIMIZA BEKLERİZ” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftar çadırımızı hazırladık. Tuzla Devlet Hastanesi’nin bahçesinde bulunan çadırımızda her gün 1000 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Kardeşliğin, bereketin ve paylaşmanın ayı Ramazan’da herkesi iftar çadırımıza bekleriz” ifadelerini kullandı.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR