Çorum Haber
HV
28 MART Perşembe 12:48

CHP’li Yavuz İle FETÖ’cü Arasında Mesajlaşma

Diyanet’ten atılan ve LGBT savunuculuğu yapmasıyla dikkat çeken CHP'li Fatma Yavuz, Milletvekilliği aday adaylığını duyurduğu videolu paylaşımına yorum yapan FETÖ firarisi Hakan Şükür ile mesajlaştı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2023 22:41
CHP’li Yavuz İle FETÖ’cü Arasında Mesajlaşma

CHP'li Fatma Yavuz, yine skandal bir harekete imza attı. Milletvekilliği aday adaylığını duyurduğu videolu paylaşımına yorum yapan FETÖ firarisi Hakan Şükür ile yaptığı diyalog hayrete düşürdü.

Söz konusu paylaşımın altına FETÖ'cü Hakan Şükür, ''Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece.'' sözleriyle yorum yaptı.

CHP'li Fatma Yavuz ise, ''Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek'' ifadelerini kullanarak FETÖ firarisi Hakan Şükür’e cevap verdi.

‘TEK BİR LGBT’Lİ KARDEŞİME ZARAR GELİRSE BAŞÖRTÜMÜ ÇIKARIR YAKARIM’

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın LGBT açıklamalarına yanıt veren Yavuz, "Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Tek bir LGBT’li kardeşime zarar gelirse başörtümü çıkarır yakarım." dedi. Gelen tepkilere de göğüs gereceğini söyleyen Fatma Yavuz, "Bunun üstüne de gider paşa paşa yatarım. Elimizden gelen her şeye yapacağız lütfen bu nefret politikalarına bir son verin. LGBTli bireyler de bizim kadar bu ülkenin eşit bireyleridir. Bizim kadar hak sahibidirler. Kimseyi ötekileştirmeye hakkınız yok." ifadelerini kullanmıştı.

AdminAdmin

YORUMLAR