Çorum Haber
HV
19 MART Salı 11:35

RAMAZAN TADINI MİNİKLER ÇIKARIYOR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2023 09:06   Güncelleme : 25-03-2023 09:06
RAMAZAN TADINI MİNİKLER ÇIKARIYOR

7’den 77’ye her yaştan kimseyi Ramazan sevinciyle buluşturan Esenler Belediyesi, minikleri de unutmadı. Depremden etkilenen Adıyaman’da da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Esenler Belediyesi, miniklerin yüzünde tebessüm oluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Ramazan’ın ruhuna uygun Karagöz-Hacivat ve Nasreddin Hoca gösterileri, çocuk etkinlikleri, animasyon v film gösterimleri ve çeşitli ikramlarla mutluluk zirveye taşınıyor.Esenler ve Adıyaman’daki çocuk etkinlikleri ise iftardan sonra gerçekleşiyor. Esenler’deki çocuk etkinliklerin adresi de Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi.

Esenler Belediyesi Sanat Evi’nin hayata geçirdiği ESEV Moral Timi, “Arabada Mutluluk Var” sloganıyla Adıyaman bölgesindeki konteyner kentleri dolaşarak miniklere neşe saçıyor. Çocuk etkinlikleri düzenleyen Moral Timi, miniklere çeşitli ikramlar dağıtarak keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Esenler’deki etkinliklere katılan 7 yaşındaki Şeyma, “Akşamları annemle buraya geliyorum. Arkadaşlarımla eğleniyorum. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 12 yaşındaki Efe ise şunları kaydetti:

“Babam iftardan sonra teravih namazı kılıyor. Ben de arkadaşlarımla buraya geliyorum. Film izliyoruz hep birlikte. Çok eğlenceli geçiyor. İyi ki bu tarz etkinlikler var.”

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR