Çorum Haber
HV
19 MART Salı 13:55

Erdoğan’dan Akşener’e Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener’in İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlardan kendisini sorumlu tutmasına sert tepki gösterdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 02-04-2023 22:33
Erdoğan’dan Akşener’e Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tutmuştu. Erdoğan, "Utan utan. Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatında bu tür ahlaksızlıklar olmaz. Gerçek ortaya çıktı, şimdi Erdoğan'dan özür dileyebiliyor musun?" sözleri ile Akşener’e tepki gösterdi.

GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA AKŞENER'İN ALGILARI SUYA DÜŞTÜ

Gerçek emniyet ekiplerinin zanlıyı kısa süre içinde yakalamasıyla ortaya çıktı. İl Başkanlığına, tam karşısında yer alan şantiye alanında hırsızlık yapan zanlılara ateş açan inşaat bekçisinin silahından çıkan mermilerin isabet ettiği belirlendi.

“BU CİBİLİYET MESELESİ, BU BİR KARAKTER MESELESİ"

Deprem sonrasında bölgede kurulacak hastaneler üzerinden iktidarı hedef alan Akşener'e tepki gösteren Erdoğan şunları dile getirdi:

"Hanımefendi çıkmış, bizim Hatay'da yaptığımız hastanelerle dalga geçiyor. Eğer bizim şehir hastanelerimiz olmamış olsa biz Kovid'de ne yapardık. Biz bunları 3 ayda bitirdik hanımefendi. Beni çok sinirli görmüş, papatya çayı tavsiye ediyor. Biz de sana rezene çayı tavsiye ediyoruz. Bu iftirayı attın. Bu cibiliyet meselesi, bu bir karakter meselesi. 14 Mayıs'ta hanım kardeşlerimden bir ders vermesini istiyorum."

AdminAdmin

YORUMLAR