Çorum Haber
HV
19 MART Salı 06:53

GÖKSU İLK İFTARI DEPREMZEDELERLE YAPTI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2023 09:15   Güncelleme : 25-03-2023 09:15
GÖKSU İLK İFTARI DEPREMZEDELERLE YAPTI

Esenler Belediyesi, Adıyaman Gölbaşı’nda depremzedeler için iftar programı düzenledi. İlk iftarı Gölbaşı’nda depremzedelerle birlikte açan Göksu, vatandaşlarla sohbet ederek bir istekleri ya da eksikleri olup olmadığını sordu.

Esenler Belediyesi Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur hizmeti sunmaya devam edecek. Yine aynı şekilde Ramazan ayı boyunca ihtiyacı olan herkes EDİM Sosyal Market’ten eksiklerini tamamlayabilecek.

Ramazan ayının ilk günü itibariyle Adıyaman Gölbaşı’nda depremzedeler için hazır bulunan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, birinci etabı tamamlanan konteyner kenti ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Göksu, çocuklarla da ilgilendi.

İftar programında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Cenab-ı Hakk tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Keşke acı ve hüzünle bir araya geldiğimiz bu iftar sofrasında değil neşe ve mutlulukla bir araya geldiğimiz iftar sofrasında beraber olsaydık. Kaderi ilahi böyle tecelli etmiş. Biz 6 Şubat’tan beri Gölbaşı’ndayız. Deprem anından bu yana arama kurtarma ekiplerimizle ve belediyemizle birlikte buradayız. O günden beri yemekhanemiz, sosyal marketimiz, sağlık kabinlerimiz her şeyimizle çalışıyoruz. Aynı şekilde ilk etabını tamamladığımız konteyner kent çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR