Çorum Haber
HV
28 MART Perşembe 21:15

Gelecek Partisi'nden esnaf ziyareti

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Sakarya Koordinatörü Sevda Yılmaz, Adapazarı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-01-2023 13:58   Güncelleme : 03-01-2023 13:58
Gelecek Partisi'nden esnaf ziyareti

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Sakarya Koordinatörü Sevda Yılmaz, Adapazarı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gelecek Partisi heyetine İl Başkanı Fatih Sevindik, İl yönetimi, Adapazarı ilçe Başkanı Faruk Albay, Serdivan ilçe Başkanı Erol Kara, Arifiye ilçe Başkanı Metin Demirkol,Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve yönetimi eşlik etti.

KATLI PAZAR ESNAFI

Esnaf ziyaretlerine büyük önem verdiğini ifade eden Yılmaz, “Halkımızın, esnafımızın görüşlerini önemsiyoruz. Sakarya’mızı hep birlikte el ele daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi. Adapazarı ziyaretinde Bosna Caddesi ve Katlı Pazar esnaflarını tek tek ziyaret eden Yılmaz, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek esnafın ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, yeni başlangıçlar gelecek güzel günler için yeni bir yol izlenmesi gerektiğini vurguladı. İl Başkanı Fatih Sevindik, “Bugün ilçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaflarmızla bir araya geldik.  Bosna Caddesi ve Katlı pazar  esnaflarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve dertleştik. Yapılan ziyaretlerin amacı esnafla ve halkla istişare etmek, sorunları yerinde görmek. Ayrım yapmadan ilçenin sorunlarını dinleyip gelecek iktidarında çözmek için esnafımıza ve halkımıza gidiyoruz. Sadece seçim öncesi değil seçimlerden sonra da halkımızla, esnafımızla iç içe olacağız. Her bir esnafımızın ve vatandaşımızın yeni yılını kutluyor kazançlarının bereketli olmasını diliyorum. ” dedi.

 

ACİL DURUM DEĞERLENDİRME

 Kurucular kurulu üyesi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Sevda Yılmaz’ın başkanlığında ilçe Başkanları ve Başkanlık kurulu ile saha çalışmaları durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yılmaz, “Ziyaretlerde Gelecek Partisi ve Prf.Dr. Ahmet Davutoğlu’na halkımızın, esnafımızın teveccühü ve ilgisi bizleri mutlu etti. İl Başkanımız Fatih bey, yönetimine ve ilçe Başkanlarımıza, yönetimlerine, her bir teşkilat mensubumuza ve gönüllülerimize Gelecek Partisi ve Genel Başkanım Prf.Dr. Ahmet Davutoğlu adına teşekkür ederim” dedi. 

AdminAdmin

YORUMLAR