Çorum Haber
HV
28 MART Perşembe 22:31

9 Mart'ta 'Asansör İstanbul' kapılarını açıyor

TARSUS Fuarcılık tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 18.’si düzenlenen organizasyonda, aralarında dünya markaları ve Türkiye’nin sektör liderlerinin de olduğu 363 firma, daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli asansör teknolojilerini bir arada sergileyecek.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-03-2023 13:03   Güncelleme : 06-03-2023 13:03
9 Mart'ta 'Asansör İstanbul'  kapılarını açıyor

Bursalı firmaların da yerini aldığı Asansör İstanbul 2023’ü yurt içi ve yurt dışından çoğunluğu doğrudan satın almacı 30 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenirken, fuar yine milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yapacak.

Asansör İstanbul’un konferans programı kapsamında ise 10 Mart Cuma günü AYSAD tarafından organize edilecek panelde, uzman konuşmacılar, büyük bölümü deprem kuşağında yer alan Türkiye’deki asansörlerin nasıl olması gerektiğine ilişkin sunumlar gerçekleştirecek.

Fuara bu yıl Bursa’dan; Emay Metal Kalıp, Haspar Asansör, HKS Has Asansör, Özbeşler Asansör ve Özbeşler Makina katılıyor. Sektörün heyecanla beklediği buluşmada; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan otomobil asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara dair yenilikler sergilenecek.  

AdminAdmin

YORUMLAR